Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перший погляд на оновлений Audi Q7 facelift

На прикінці минулого тижня німецька компанія Audi провела презентацію рестайлінгової версії свого повнорозмірного кроссовера на ім҆ я Q7. Досить серйозне оновлення моделі зачепило не тільки зовнішній дизайн кузова та інтер҆ єра, а і торкнулося технічного оснащення в тому числі були модернізовані бензинові та дизельні силові агрегати. В гонитві за конкурентами, інженери Audi впровадили на оновлений Q7 систему м'якого гібриду, яка дозволить економити пальне та підвищити потужність двигунів.

Ресталінговий Audi Q7 можна відрізнити від попередника за новою радіаторною решіткою та зміненою формою передньої оптики. Також, свіжіше почали виглядати бампери, колісні диски та переглянуто дизайн декоративних елементів кузова. Але перш за все автомобілі Audi відомі завдяки своїм чудовим фарам, які на сьогодні вже можуть похизуватись технологіями матричного світла Matrix HD, Matrix LED та навіть Audi Laser Light.

Інтер҆ єр Audi Q7 facelift вражає своєю технологічністю та розкішю. Якість матеріалів оздоблення відповідає преміум рівню та навіть задає стандарти в класі. Ергономіка з водійського місця доведена до досконалості. Набір опцій та функцій нової мультимедійної системи розширений до рівня флагманського седана А8.

Під капотом оновленого кроссовера зявилися технології м҆ якого гібрида, завдяки яким двигуни відповідають найжорсткішим екологічним нормам. Модифікація з індексом 45 TDI має дизельний двигун об҆ ємом  3 літри потужністю 228 к.с. та 500 Нм крутного момента. Це базовий силовий агрегат, якого достатньо для прискорення позашляховика до першої сотні за 7,1 секунди. Наступною йде версія 50 TDI яка з 3-літрового мотора вижимає 282 к.с. та 600 Нм крутного момента. Розгін з 0 до 100 км/год складає всього 6,3 секунди. Середня витрата пального не перевищує 6 літрів на кожні 100 км пробігу. Бензинова модифікація 55 TFSI має в своєму розпоряджені бензинову 6-циліндрову шістку потужністю 335 к.с. та 500 Нм крутного моменту. Прискорення кроссовера з цим агрегатом досить швидке та потужне – 6 секунд потрібно для прискорення Q7 з цим двигуном до швидкості у 100 км/год. Всі силові установки агрегатуються з 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання швидкостей. Не загорами вихід на ринок модифікації SQ7 з турбодизельним 8-циліндровим агрегатом на 430 к.с. та 900 Нм момента. Розгін до сотні як у спортивного автомобіля – 4,8 секунди.

В Європу оновлений Audi Q7 потрапить в осени цього року. За попередньою інформацією вартість базового кроссовера підвищиться не суттєво і становитиме 60 тисяч євро…

 

01.07.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перший погляд на оновлений Audi Q7 facelift

Політика конфіденційності